Har sett några versioner av denna mousse på andra bloggar, och alla dessa recept har innehållt Mascarpone. Tårtan till vilken denna fyllning skulle komma var beställd som HYLA. Och rätta mig om jag har fel, men Mascarpone är nog int HYLA tror jag...så fixade till receptet lite...Och visst blev det gott, inte för söt heller som man kanske sku tro att denna typ av fyllning sku vara. Passar riktigt bra till en god chokladbotten!

Recept:

3 dl Grädde
1/2 brk (100 g) naturell färskost
1 brk (á 150 g) creme fraiche
1 tsk vaniljsocker
1,5 påsar (á 100 g) Daimkulor
130 g Vitchoklad

Smält chokladen och låt svalna lite. Blanda i färskost, creme fraiche, socker och Daim.

Vispa grädden och blanda med smeten.

Till att fylla en tårta på 24 cm (2 lager) var det passligt med 1,5 gånger receptet. (beror dock på hur tjocka lager fyllning man vill ha.)