Ha länge velat testa på de här cupcakesen eftersom kladdkaka är en av de bästa sakerna som finns! De blev väldigt kladdiga med, lossnade int från pappren utan fick ätas med sked, men goda va dom! Och om man int vill ha dom så kladdiga är de bara att grädda dom lite längre!

Receptet är från Toves blogg!

Ingredienser till ca 15 st:

2 ägg
2 dl socker
1 tsk vaniljsocker
50 g smör
0,5 dl olja
1 dl ljus sirap
2 dl vetemjöl
1 dl kakao
1 tsk bakpulver
1 nypa salt
100 g mörk choklad

Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret och blanda med olja och sirap, tillsätt i äggblandningen. Blanda ner de torra ingredienserna och till sist den smälta chokladen. Lägg i muffinsformar och grädda 175 grader ca 15 minuter. Muffinsen sjunker ihop när de tas ut ur ugnen.

Låt svalna och servera med vispad grädde och valfria dekorationer!