Till botten är det 3 st. chokladrulltårtsbotten med kanterna avskurna. 
Som fyllning chokladmousse och vitchokladmousse!

Garnering med smörkräm och flora vispi. Alla figurer m.m. av sockermassa.
Stigen är krossade digestivekex.

Tårtan räcker till ca. 30 pers.

Rulltårtsbotten (1 st):

4 ägg
1,5 dl socker
1 dl vetemjöl
1 dl potatismjöl
1,5 tsk bakpulver
2 msk kakao

Vispa ägg och socker pösigt. Blanda de torra ingredienserna och sikta i äggblandningen, rör om så allt blandas.

Häll på en plåt och grädda 6-8 min. i 200 graders ugn (175 varmluft)

Chokladmousse finns här, receptet gånger 1,5.

Vitchokladmousse (till denna tårta gånger 1,5, till mindre räcker en sats)

2 ägg
0,5 dl socker
1 tsk vaniljsocker
2,5 dl grädde
200 g vitchoklad
4 blad gelatin

Blötlägg gelatinet i kallt vatten. Vispa ägg och socker pösigt. Vispa grädde och vaniljsocker. Smält chokladen i vattenbad eller mikro. Blanda allt tillsammans.
Smält gelatinbladen i lite kokande vatten, låt svalna lite och blanda i smeten under omrörning.



Grattis Jesper!